werkwijze_ankebotfotografie.jpg


Werkwijze

Heb je al een idee hoe je de beelden voor de promotie van je bedrijf voor je ziet, of misschien nog helemaal niet?

Er is veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan:

- Een sprekend portret van jou en je medewerkers

- Wervende en positieve bedrijfsreportages

- Lifestyle foto’s die uitnodigen om een verhaal te lezen, zoals in een magazine. 

Bedrijfsfotografie

Bij het maken van reportages in een bedrijf vind ik het belangrijk dat de sfeer en de kracht van de onderneming voelbaar is in de foto’s. Ik fotografeer mensen graag op hun best, dus ik zorg ervoor dat mensen zich bij mij ontspannen voelen. Dit betekent bijvoorbeeld dat de fotoreportage op een vertrouwde locatie plaats vindt. Hierbij kan je denken aan het fotograferen van portretten van de ondernemer en zijn medewerkers, aan het vastleggen van diverse werkzaamheden in de organisatie, aan producten, aan evenementen of aan de locatie waar wordt gewerkt. 

Vooraf aan een fotoreportage vindt altijd een brainstormsessie plaats over de invulling en uitstraling van de foto’s. In dit persoonlijke contact leer ik je bedrijf kennen en vraag ik naar je wensen. Dit levert altijd een creatief en concreet advies op; wat moet er op de foto’s te zien zijn en waarom? 

Verder krijg je vooraf een heldere offerte en heb ik een snelle levertijd.

 

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik reageer zo snel mogelijk.

Of bel naar 06-19955231.