goed-lunchen-cover.jpg


Kookboek Goed Lunchen

In oktober 2016 heb ik samen met Monique Koppelaar het boek Goed Lunchen uitgegeven. Het is altijd al een droom van mij geweest om een keer een volledig boek te fotograferen. Het leek me een uitdaging om een visie op het beeld te maken, te zorgen voor een eenheid, maar ook voor afwisseling. Mijn liefde voor lekker eten kan een deel van de gekozen richting verklaren. Een zelfgemaakt lunchboek voor op het aanrecht, met heerlijke en gevarieerde recepten was het idee.

Ik heb gekozen voor rustige en sfeervolle beelden, die vooral ook ongekunseld zijn. Je moet trek krijgen van wat je ziet en vooral zin krijgen om de gerechten zelf te gaan maken, dat was het idee. Zo zijn bijvoorbeeld bij de zelfgemaakte wraps alle rafelige randjes gewoon in de foto gelaten. Iedereen kan het. Als aanvulling op de fotografie heb ik voor Goed Lunchen ook de volledige vormgeving van de pagina's en de teksten op me genomen.

Trots ben ik op een klant die schreef " In tegenstelling tot veel receptenboeken gaat dit boek specifiek in op de lunch, voor mij het hoogtepunt van de dag. Ondanks mijn creatieve geest lukt het me vaak niet om goed en gezond te variƫren. Dit boek helpt hier bijzonder bij. Laagdrempelig en lekker. De foto's zijn zo goed dat je mes en vork haast in het boek zou steken en het water je al in de mond loopt"

Wil je meer weten of een boek bestellen?

mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

 

 

 


Delen via social media

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-19955231.