Anke Bot Fotografie 2484
Iveco Schouten


Iveco Schouten

René van Dijk is vestigingsmanager van Iveco Schouten Alblasserdam B.V. 

René vertelt

Wij zijn Iveco en Fiat professional dealer en Schouten Alblasserdam is een van de 10 vestigingen die wij in Nederland hebben. Ons motto is: "Wij zorgen dat u vérder komt" Dat doen we door de verkoop-, reparatie- en onderhoudsactiviteiten van en voor onze Iveco en Fiat bedriifswagens.


Anke heb ik leren kennen via de BCA, Business Club Alblasserwaard. Onze wereld was een onbekende wereld voor Anke. Anke is een persoon met een heel open karakter en daardoor staat ze open voor nieuwe dingen en is heel geïnteresseerd in wat ons bezig houdt. Haar vak beoefend ze met veel passie en kennis, dat vertaald ze in haar werk. Haar motto, "Krachtig beeld voor ondernemers" sprak mij zeer aan, het op een juiste manier visualiseren van ons "beeld", het overbrengen van een boodschap doormiddel van dat "krachtige beeld" heeft Anke voor ons meer dan waar gemaakt. Ze heeft voor ons een reportage gemaakt die verwerkt is in ons project, "jouw leukste baan", de foto's zijn gebruikt voor de internet site en de bijpassende folder.

Anke door jouw toewijding en kwaliteit en de manier waarop je de zaken aanpakt, heeft voor ons een buitengewoon krachtig resultaat opgeleverd, waarvoor dank.

René van Dijk

 

https://jouwleukstebaan.nl/
Delen via social media

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-19955231.