GOED LUNCHEN

Inspiratie voor meer variatie

Op zoek naar smaakvolle recepten voor een gezonde lunch?

Bestel hieronder hét boek dat jou vanaf nu dagelijks zal inspireren voor een goede lunch waar je weer lekker veel energie van krijgt!

In Goed Lunchen staan meer dan 40 overheerlijke recepten die laten zien hoe gemakkelijk het is om lekker én gezond te lunchen. Het boek is een inspiratiebron voor iedereen die meer variatie wil aanbrengen in de lunch. Van een makkelijke voedzame salade, naar een grote pan verse soep en via een heerlijk eiergerecht of smoothie naar de uitgebreide weekendlunch. Er staan voldoende ideeën in voor makkelijke meeneem-lunches, vele tips en interessante weetjes over ingrediënten.

Alle lunches bestaan uit verse, pure en natuurlijke producten; geen vulling, maar voeding. Ze geven je weer volop energie voor de middag, waardoor de beruchte after lunch dip verleden tijd is.

Monique Koppelaar is voedingscoach en gewichtsconsulent. Zij is vanuit haar praktijkervaring gedreven om mensen te inspireren om gezond, voedzaam en vooral lekker te eten.
Anke Bot is fotograaf en heeft met haar bekende oog voor detail alle gerechten in beeld gebracht. Samen delen zij een liefde voor lekker eten en is dit boek tot stand gekomen.

Geniet ervan!

Boek Goed Lunchen

Ja, ik wil graag het boek Goed Lunchen bestellen à €17,95

Graag je voornaam invullen
Graag je achternaam invullen
Ongeldige invoer
Graag je adres invullen
Graag je postcode invullen
Graag je woonplaats invullen
Graag een e-mailadres invullen
Ongeldige invoer
Graag een vraag of bericht invullenGraag een keuze maken
Prijzen zijn inclusief 6% BTW en verzendkosten binnen Nederland.
Bij bestelling van 1 boek zijn de verzendkosten €3,95 en bij bestelling van 2 of 3 boeken €6,95
0.00

KvK Rotterdam: 56976372 - BTW: NL181234294B01 - Tel: 06 - 22 40 61 31

Foodcoaching    Anke Bot fotografie

     
Naar boven