Anke_Bot.jpg


Krachtig beeld voor Ondernemers

Anke Bot Fotografie maakt krachtig, persoonlijk en herkenbaar beeld voor ZZP'ers en MKB ondernemers. 

Wil jij :
      - Nieuw beeldmateriaal voor een website of bedrijfsmagazine?
      - Krachtige beelden die makkelijk te lezen zijn en de pakkende eerste indruk achterlaten?
      - Jouw dienst laten zien door middel van persoonlijk beeld?
      - De kernwaarden van jouw bedrijf op een positieve en opvallende manier zichtbaar maken?
      - Jouw herkenbaarheid, imago en merkbeleving vergroten en versterken?

Dan kan ik vast iets voor je betekenen.

Elk merk heeft sterk herkenbaar beeld nodig

Onderzoek heeft aangetoond aan dat het beeld dat jij van jezelf neerzet, invloed heeft op de interactie en beleving van je klanten en dus op het uiteindelijke resultaat van je bedrijf. Maar wat is dat dan, een beeld van je bedrijf neerzetten? In de basis gaat het om het laten zien van de kernwaarden van je bedrijf in een visuele bedrijfsidentiteit. Wat is je onderscheidend vermogen en je toegevoegde waarde? Zodra je dat scherp hebt, kunnen we aan de slag om authentiek en eerlijk beeldmateriaal te maken. Zodat jij jouw publiek mee kunt nemen in jouw wereld.

Welk beeld zet jij van jezelf neer?

Anke Bot Fotografie is jouw serieuze gesprekspartner in het branden van je bedrijf zodat (potentiĆ«le) klanten zich met jou kunnen identificeren. Je krijgt inzicht in welke beelden jouw merk kunnen versterken en op welke manier deze zo effectief mogelijk kunnen worden ingezet. Na een eerste gesprek gaan we aan de slag om foto's te maken die krachtig communiceren en het bedrijf op een positieve en opvallende manier voor het voetlicht brengen.

Welk beeld zet jij van jezelf neer?  Kijk voor inspiratie op de pagina fotografie en voor bewegend beeld op bedrijfsvideo's. Op de pagina klanten vertellen lees je de ervaringen van enkele van mijn klanten. 

 

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Bel naar 06-19955231

Of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik reageer zo snel mogelijk.

adres: van den Broek-erf 76,  3315 SE Dordrecht