Anke_-_Anke_Bot_Fotografie-.jpg


Krachtig beeld voor Ondernemers

Anke Bot Fotografie is gespecialiseerd in het presenteren van bedrijven door middel van fotografie en video. Krachtige beelden die makkelijk te lezen zijn en een goede eerste indruk maken. Foto's en video's die de aandacht trekken en een sfeer neerzetten. Daar sta ik voor. Precies verbeelden wat jij als ondernemer aan jouw doelgroep wil vertellen. 

Elk merk heeft sterk herkenbaar beeld nodig

Je hebt een gevoel bij jouw bedrijf.

Je wil het imago en de beeldvorming van je onderneming met pakkend beeld ondersteunen.

Welk beeld zet jij van jezelf neer?

Als beeldexpert ben ik gespecialiseerd om de visuele communicatie van jouw bedrijf vooruit te helpen. Op basis van jarenlange ervaring in grote en kleine bedrijven ben ik gespecialiseerd in het vertalen van tekst naar het meest krachtige beeld voor een onderneming. Je krijgt inzicht in welke beelden jouw merk kunnen versterken en op welke manier deze zo effectief mogelijk kunnen worden ingezet. 

Dat levert foto's en / of video's op die krachtig communiceren en jouw bedrijf op een positieve en opvallende manier voor het voetlicht brengen. Het imago, de herkenbaarheid en de naamsbekendheid van je onderneming wordt vergroot en versterkt. Er wordt een duidelijk en krachtig beeld neergezet.

 

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik reageer zo snel mogelijk.

Of bel naar 06-19955231

van den Broek-erf 76 3315 SE Dordrecht