Anke_Bot.jpg


Krachtig beeld voor Ondernemers

Anke Bot Fotografie maakt krachtig, persoonlijk en herkenbaar beeld voor MKB ondernemers. De kernwaarden van het bedrijf worden op een positieve en opvallende manier zichtbaar. Het imago, de herkenbaarheid, de merkbeleving en de naamsbekendheid van het bedrijf wordt vergroot en versterkt.

Wie is Anke

Ik houd van ondernemers. Zij maken verschil in de wereld, zij innoveren en durven risico’s te nemen. Zij zijn trots op hun werk en ik vind dat machtig om te zien en super interessant om hun unieke verhalen te horen. Omdat ik zelf als ondernemer met vallen en opstaan heb ervaren hoe moeilijk en frustrerend het kan zijn om concreet te maken hoe je de toegevoegde waarde van jouw bedrijf kan laten zien, begrijp ik als geen ander welke hobbels je hierbij tegen kan komen. Hoe zorg je ervoor dat jouw merk op de juiste manier wordt beleefd door je doelgroep? Hoe laat je je toegevoegde waarde zien en hoe neem je je klanten mee in jouw belevingswereld?

Mijn missie is om ondernemers te steunen om over hun bedrijf te vertellen. Om hun passie op een exclusieve manier in beeld te brengen, zodat hun doelgroep dit begrijpt en mee wordt genomen in het verhaal. Ik kan niets leukers verzinnen dan samen met de ondernemer nieuw en persoonlijk beeld te maken, dat helemaal past bij wat zij als bedrijf uit willen stralen. 

Anke Bot Fotografie is gespecialiseerd in het presenteren van bedrijven door middel van fotografie en video. Krachtige beelden die makkelijk te lezen zijn en een goede eerste indruk maken. Foto's en video's die de aandacht trekken en een sfeer neerzetten. Daar sta ik voor. Precies verbeelden wat jij als ondernemer aan jouw doelgroep wil vertellen.

Elk merk heeft sterk herkenbaar beeld nodig

Onderzoek heeft aangetoond aan dat het beeld dat jij van jezelf neerzet, invloed heeft op de interactie en beleving van je klanten en dus op het uiteindelijke resultaat van je bedrijf. Maar wat is dat dan, een beeld van je bedrijf neerzetten? In de basis gaat het om het laten zien van de kernwaarden van je bedrijf in een visuele bedrijfsidentiteit. Wat is je onderscheidend vermogen en je toegevoegde waarde?  Zodra je dat scherp hebt, kunnen we aan de slag om authentiek en eerlijk beeldmateriaal te maken. De kracht van beeld dat in jouw eigen bedrijf is gemaakt, ligt in het feit dat je het publiek mee kunt nemen in jouw wereld. Uit onderzoek blijkt dat we visuele informatie 600.000 keer sneller opnemen dan tekst. Sterke en herkenbare foto's brengen jouw verhaal tot leven en kunnen aanzetten tot concrete actie en het genereren van meer omzet. 

Welk beeld zet jij van jezelf neer?

Anke Bot Fotograifie is jouw serieuze gesprekspartner in het branden van je bedrijf zodat (potentiële) klanten zich met jou kunnen identificeren. Je krijgt inzicht in welke beelden jouw merk kunnen versterken en op welke manier deze zo effectief mogelijk kunnen worden ingezet. Na een eerste gesprek gaan we aan de slag om foto's te maken die krachtig communiceren en het bedrijf op een positieve, en opvallende manier voor het voetlicht brengen. Welk beeld zet jij van jezelf neer?  

Op de pagina klanten vertellen lees je de ervaringen van enkele van mijn klanten. 

 

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Bel naar 06-19955231

Of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik reageer zo snel mogelijk.

adres: van den Broek-erf 76,  3315 SE Dordrecht